BİLGİSpor Açılışı ve Spor Yöneticiliği Sertifika Programı

güncelleme: yayınlama:

Tarih: 29-30 Mayıs 2015
Saat: 11.30-16.30 (29 Mayıs) / 13.30-16.30 (30 Mayıs)
Yer: santralistanbul Kampüsü

İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Sportsnet Group işbirliğiyle yürütülen 4 yıllık Spor Yöneticiliği Lisans Programı ile modern sporun ihtiyaçlarına cevap veren bir yönetici olarak spor dünyasına adım atmak isteyen öğrencilere, dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen spor adamları iki günlük bir sertifika programı sunacak.

Katılımcılara program sonunda "Katılım Sertifikası" verilecektir.


İlk dersi futbolun efsane ismi Zico veriyor.

"Zico Yasası" ile spor yönetiminde yeni bir anlayışın temsilcisi olan Zico (Arthur Antunes Coimbra), BİLGİSpor'un konuğu olarak deneyimlerini paylaşacak.

Zico, hem Brezilya'nın hem Avrupa'nın dev kulüplerinde sürdürdüğü futbolculuk ve teknik direktörlük kariyerinin yanı sıra, spor yöneticisi kimliğiyle karşımızda olacak. Brezilya Spor Bakanlığı'nın da arasında bulunduğu pek çok görevi başarıyla yerine getiren Zico, 1990'da spor bakanıyken ülke futbolunu ve sporunu yeniden harekete geçiren modeli tasarladı.

Brezilya'nın yetiştirdiği en önemli spor efsanelerinden Zico, 29 Mayıs Cuma günü, İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü'nde 10.00-11.30 saatleri arasında yapılacak kahvaltılı toplantıda basın mensupları ile buluşacak. Basın toplantısını takiben etkinlik katılımcılarına özel olarak tasarlanmış ücretsiz sertifika programında ilk dersi Zico verecek. 29-30 Mayıs’ da gerçekleştirilecek ücretsiz sertifika programında öğrenciler ve aileleri, Zico’nun ardından Türkiye’de Spor Odaklı Pazarlama İletişimi, Sportif Mülkiyetlerin Yönetimi ve Türk spor dünyası hakkında bilgi ve birikime sahip ünlü isimlerle bir araya gelecek. 

Eğitim Programı’ na kayıt ve katılım için: 444 0 428