Bir Yaz Gecesi Rüyası

Yer: santralistanbul Kampüsü

SERGİ Açılışı: 28 Mayıs /18.30 / Enerji Müzesi
OYUN: 28-29-30 Mayıs / 20.30 / Lokma Restaurant önü
KONSER - “Pınar Arpınar ve Orkestrası” ve "Serkan Soyak": 30 Mayıs / 22.00 / Lokma Restaurant önü

Bir Yaz Gecesi Rüyası; İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencilerini PA331-FBA361-IND336 dersleri çerçevesinde bir araya getiren bir projedir.  Projenin amacı; öğretim süresince bir araya gelip çalışma fırsatı bulamayan geleceğin genç profesyonellerini, profesyonel bir süreçte aktif olarak deneyim sahibi yapmaktır. Tasarım, bütçelendirme, piyasa araştırması, dekor ve kostüm uygulama, yapım organizasyonu, tanıtım konusunda öğrencileri bilinçlendirmeyi amaçlayan bu projenin önümüzdeki yıllarda da artan bir ilgiyle takip edileceğini düşünüyoruz.

Sergi 15 Temmuz 2015 tarihine kadar devam edecektir.

Bir Yaz Gecesi Rüyası
Yazan: William Shakespeare