MIT Media Lab

Tarih: 2 Temmuz 2015, Perşembe
Yer: santralistanbul Kampüsü, E4-209 Kale Odası

Konuşmacı: Prof. Dr. Mine Gencel Bek (Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi)

Prof. Dr. Mine Gencel Bek'in  MIT Media Lab deneyimini paylaşacağı ve İletişim Fakültesi Research Support Group tarafından düzenlenen  etkinliğe ilgilenen tüm BİLGİ'liler davetlidir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın.

"Bu sunuşta sabbatical iznim kapsamında Fulbright ve TÜBİTAK desteğiyle misafir araştırmacı olarak bir buçuk yıl geçirdiğim MIT üniversitesi ile ilgili deneyim ve gözlemlerimi paylaşacağım. MIT Comparative Media Studies’de verilen lisansüstü dersler ve diğer akademik etkinlikler, düzenli olarak katıldığım Open Documentary Lab ve Civic Media Lab’deki etkinlikler, bu sunuşun temelini oluşturacak. Sunuşta, teknoloji üzerine çalışmalarıyla tanınan MIT’nin, kalışım boyunca deneyimlediğim ve bana esin kaynağı oluşturan, güç veren diğer önemli özelliklerinin de altını çizmeye çalışacağım. Sözlerimi çektiğim fotoğraflarla destekleyeceğim sunuşuma katılımınızla varolanı gözden geçirmek ve başka türlü olabilecek olanı birlikte yeniden düşünmek için sabırsızlanıyorum."