"GE 280-Ekolojik Sosyal Girişimcilik" Yaz Okulu Dersi

İstanbul Bilgi Üniversitesi ile Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği işbirliğiyle açılan "Ekolojik Sosyal Girişimcilik" Yaz Okulu dersi, Buğday Derneği’nin Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi Küçükkuyu beldesi sınırları içindeki Çamtepe Ekolojik Yaşam Merkezi'nde 10-16 Ağustos 2015 tarihleri arasında 7 tam günde ve konaklamalı olarak gerçekleştirilecektir. Ders kapsamında Kazdağları yöresindeki ekolojik kaygıları gözeten çiftlik, işletme ve girişimlere yapılacak ziyaretlere ağırlık verilmektedir.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Sivil Toplum Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi desteğinde "seçmeli ders (general elective)" statüsünde açılan bu ders, bütün bölümlerden (ve diğer üniversitelerden) ilgili öğrencilere açıktır.

Derse kayıtlar BİLGİ YAZ OKULU kayıt döneminde ve sonrasında 1 Ağustos 2015 tarihine kadar ilgili öğretim üyesinin onayı ile yapılabilecektir.

Ders ve katılım koşulları hakkında daha fazla bilgi içinhttp://ekososyalgirisim.wordpress.com/

Onay ve iletişim için: Yrd. Doç. Dr. Ali Alper Akyüz (alper.akyuz@bilgi.edu.tr)