Gönüllü Çağrısı: “Çocuklarla Oyun Oynamak"

güncelleme: yayınlama:

BİLGİ Öğrencilerine ve Çalışanlarına Yönelik Gönüllü Çağrısı: “Çocuklarla Oyun Oynamak İster misin?"

Tarih: 16 Ekim 2015, Cuma
Saat: 9.00-13.00 
Yer: santralistanbul Kampüsü, Etkinlik Çadırı

Çalışma eğitimi: 8 Ekim 2015 , Perşembe

İstanbul Bilgi Üniversitesi Laureate Global Days of Service kapsamında bu yıl, Çocuk Çalışmaları Birimi’nin yürütücülüğünde “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği: Neden olmasın? Kutu oyunu yaygınlaştırma projesi” yürütüyor. Bu proje ile üniversiteye yakın ilçelerdeki en az 5 okuldaki yaklaşık 200 çocuğa oynatılan oyun ve izlenecek film ile çocukların cinsiyet eşitliği konusunda bilgi ve farkındalıklarının artması sağlanacaktır.

2012 yılından itibaren 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü olarak kabul edilmektedir. Kız çocuklarının kendilerini etkileyecek kararların alınması aşamasında katılımlarının sağlanması, desteklenmesi ve güçlendirilmesi için cinsiyet eşitliğinin sağlanması gerekmektedir Bu nedenle, projenin ilk etkinliği 40 çocuğun katılımıyla santralistanbul Kampüsü’nde gerçekleşecektir.  Proje Mart 2016 tarihine kadar devam edecektir.

Bu projede yer almak ve çocuklarla oyun oynayan gönüllülerden biri olmak istiyorsan 8 Ekim Perşembe günü Öğrenci Destek Merkezi binasında, iki farklı seansta yapılacak (15.30-17.00 ya da 17.00-18.30) oyun oynatma ve çocuklarla çalışma eğitimine katılmalısın.

Eğitim Başvuru Formu için:  http://goo.gl/forms/VXBKDsN54f