DRBF Bölgesel Konferans ve Workshop

güncelleme: yayınlama:

Tarih: 19-20 Kasım 2015 
Yer: Grand Hyatt İstanbul

Uyuşmazlık Çözüm Kurulları (“Dispute Boards”, “DB”) büyük projelerde oluşan ya da oluşabilecek uyuşmazlıkların önlenmesi ve çözümü ile ilgili olarak dünya çapında etkili çözümleriyle tanınmaktadır. DB kullanıcıları ve uygulayıcıları dünyadaki en geniş ve seçkin profesyonellerden oluşurken; DRBF hem Türkiye’de ve onu çevreleyen bölgede hem de uluslararası düzeyde Uyuşmazlık Çözüm Kurulları'nın uygulanmasına odaklanan interaktif bir workshop ve konferans sunmaktadır. 

Konferans aynı zamanda bölgedeki yasal gelişmeleri ve gelecekteki muhtemel yasal zorluklara ilişkin bakış açılarını kapsamayı amaçlamaktadır. Uluslararası ve yerel DB kullanıcıları (Proje sahipleri ve Müteahhitler) ve deneyimli uygulayıcılar Uyuşmazlık Çözüm Kurulları ile ilgili bakış açılarını ve çıkarılan dersleri aktaracaklardır. İlk gün başlangıç ve orta seviyede iki ayrı Uyuşmazlık Çözüm Kurulu workshop çalışmalarına ayrılmışken; ikinci gün Uyuşmazlık Çözüm Kurullarının uyuşmazlıkları önleyici rolü, ICC Kuralları ve pratikteki DB kurallarının inceleneceği bir konferans ile sürecektir. 

Konferans boyunca simültane (İngilizce-Türkçe) tercüme yapılacaktır. 

Detaylı bilgi için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz: 

Etkinlik sayfası için tıklayın.
 

Not: Henüz DRBF üyesi olmayan ve Workshop & Konferans kayıtlarını paket olarak gerçekleştiren katılımcılara bir yıl süreyle (2016) DRBF üyeliği sunulacaktır.