Beraber Yaşamayı Konuşmak Toplantıları-1: “Kutuplaşmayı Tartışıyoruz”

Tarih: 24 Şubat 2016, Çarşamba
Saat: 16.30-19.00
Yer: santralistanbul Kampüsü, L1-Mütevelli Heyet Odası

Konuşmacı: Emre Erdoğan (İstanbul Bilgi Üniversitesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi)

Kolaylaştırıcılar: Laden Yurttagüler - Pınar Uyan Semerci

Üç haftada bir yapılması planlanan "Beraber Yaşamayı Konuşmak Toplantıları"nın ilkinde, 2015’te gerçekleştirilen "Türkiye Kutuplaşma Araştırması"nın sonuçları tartışılacaktır.

"Farklı birim, merkez, fakülte ve bölüm üyeleri olarak; çatışmaların, kutuplaşmanın, herkesi bir taraftan yana olmaya zorlayan Türkiye ve dünya hallerinin konuşulup tartışılmasının önemli olduğunu düşünüyoruz. Var olan çerçeveleri ve kalıpları sorgulayabileceğimiz, zihinlerimizi açarak sorularımızı netleştirebileceğimiz, eskiden yeniye farklı teorileri ve kavramları ele alabileceğimiz toplantılarla; her seferinde farklı bir konuya odaklanarak BERABER YAŞAMAYI KONUŞMAK istiyoruz."

İrtibat:  İstanbul Bilgi Üniversitesi Göç Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi
rc.mig@bilgi.edu.tr / 0212 311 53 50