BiLGi CUP’16: Liselerarası Yelken ve Kürek Yarışları

güncelleme: yayınlama:

Tarih: 17 Nisan 2016, Pazar
Yer: santralistanbul Kampüsü, Kayıkhane

İstanbul Bilgi Üniversitesi Yelken Kulübü’nün düzenlediği yelken ve kürek yarışlarına katılın, zafer sizin olsun.

İstanbul Bilgi Üniversitesi sponsorluğunda, Vira Yatçılık-Vira Kürek  tarafından düzenlenen BİLGİ Cup Liselerarası Kürek ve Yelken Kupası, bu yıl 17 Nisan 2016 Pazar günü tüm Türkiye'den liselerin katılımıyla gerçekleştirilecektir.

Liseler kürek ve yelken branşlarında yarışlara katılabilecekleri gibi, sadece tek branş da seçebilirler.

PROGRAM:

07.30  Kürek - Kura çekimi
08.00 Kürek - Yarış başlangıcı
11.00   Kürek - Ödül Töreni
11.00   Yelken - Dümenci toplantısı
12.00   Yelken - İlk start
17.00   Yelken - Ödül Töreni 

Takım Sayıları:
Yelken: 13 takım
Kürek: 10 takım

Sporcu Sayıları:
Yelken: 65 sporcu
Kürek: 40 sporcu



Yelken Yarışları:
Bu yıl 4.sü düzenlenecek BİLGİ Cup’16 Liselerarası Yelken Kupası 16 lisenin katılımıyla gerçekleştirilecek. Katılım için öncelik hakkı ilk kayıt veren liselere ait olacaktır. 16 lise dışında kayıt alımları devam edecek, ancak bu kayıtlar yedek liseler olarak belirlenecektir.  İlk 18 liseden herhangi birinin iptali durumunda yedekler sırasıyla yarışlara eklenecektir.

Başvuru için Önkayıt Formu'nun doldurulması gerekmektedir.  

Resmi kayıt için son tarih: 7  Nisan 2016 Perşembe (Saat 16.00)

Resmi kayıt formlarınızın okul yetkilisi tarafından imzalanıp tarafımıza ulaştırılmasıyla birlikte yarış katılım onayınız verilebilecektir. 

Ön Kayıt Formu için tıklayınız.


Kürek Yarışları:
Kürek yarışlarına katılım; her bir tekne için 4 kürekçi, 1 dümenci, 1 yedek şeklinde 6 kişiden oluşmaktadır.

Katılacak her bir takıma 3 saatlik ücretsiz eğitim hediye edilecektir. (Eğitimler Hafta içi 16.00-18.30, hafta sonu 14.00-18.00 saatleri arasında yapılacaktır.)

Yarışa başvuran takımlar yalnızca BİLGİ Cup’ta yer almakla kalmayıp Türkiye Kürek Federasyonu’nun organize ettiği Türkiye Kürek Şampiyonaları'na katılma hakkına da sahip olacaktır.

Siz de bünyenizde bulunan kürekçiler ile antrenman yapabilir ya da düzenlenecek kürek eğitimleri ile öğrencilerinizi sıfırdan yarışlara hazırlayabilirsiniz.

Okulunuzda Kürekçi Yok ama Yarışlara Katılmak İstiyorsanız;
Kürek sporu öğrencilerinizin fiziksel gelişimine katkı sağlamanın yanında, takım ruhu, koordinasyon ve disiplin gibi özelliklerini geliştirmede de faydalı olacaktır.

Sizler de biran önce okulunuzu temsil edecek takımlarınızı kurup antrenmanlara başlamak için aşağıda linki bulunan Ön Kayıt Formu’nu 1  Nisan 2016 Cuma gününe kadar doldurmanız gerekmektedir.  

Resmi kayıt için son tarih: 8  Nisan 2016, Cuma

Resmi kayıt formlarınızın okul yetkilisi tarafından imzalanıp tarafımıza ulaştırılması ile yarış katılım onayınız verilebilecektir.

Ön Kayıt Formu için tıklayınız.