çocukistanbul Atölyeleri: "Kent Gözünden Çocuklar-Çocukların Gözünden Kent"

güncelleme: yayınlama:

Tarih: 19 Mart–4 Haziran 2016

İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü Enerji Müzesi'nde yapılan çocukistanbul Atölyeleri, İnformel Eğitim-çocukistanbul ile Studio X İstanbul işbirliğiyle gerçekleştirilmektedir.

Programda, 4-15 yaş grubu çocuklar ve gençler yaşadıkları şehir üzerinde düşünmeye, istek ve ihtiyaçlarını, hayal ettiklerini yansıtmaya, şehir planlamasını, şehir yönetimini keşfediyorlar. Aileler, bazı atölyelerde bu keyifli deneyimi çocuklarıyla birlikte paylaşıyorlar. "Kent Gözünden Çocuklar - Çocukların Gözünden Kent" Programı, çocukların, gençlerin katıldığı atölyelerin yanısıra, önceki atölye bulgularından da hareketle, yetişkinlerin, uzmanların üzerinde konuşup tartıştığı, değerlendirdiği takvimi ayrıca duyurulacak bir akademik ayağı da içeriyor.

santralistanbul Enerji Müzesi'nde 19 Mart Cumartesi günü başlayan ve her hafta sonu devam eden program, 4 Haziran Cumartesi günü her yaş grubundan çocukların anne-babaları ile katılacakları ve açık havada gerçekleşen “Çocukların Eli İstanbul’a Değiyor” etkinliği ile sona eriyor.

Atölye programları için tıklayın

Atölyeler ücretlidir. BİLGİ çalışanlarına ve mezunlarına atölyelerde %30 indirim sağlanacaktır.

Katılım sayı ile sınırlı olduğundan kayıt yaptırılması gerekmektedir. 

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için: 0212 311 7835 /0212 311 7703
www.cocukistanbul.org / info@cocukistanbul.org