Teminat Hukuku Sempozyumu

Tarih: 3-4 Haziran 2016
Saat: 9.15-17.30
Yer: Dolapdere Kampüsü, Mahkeme Salonu

İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Prof. Dr. Özer Seliçi’nin anısına Teminat Hukuku Sempozyumu düzenlemeye karar vermiştir.  Sempozyumda, bir yandan teminat hukuku konusunda eserler yazmış 11 farklı üniversitede görev yapan konunun uzmanı 23 akademisyen katkı yapacak; öte yandan Yargıtay’da ipotekle ilgili uyuşmazlıklara bakan 14. Hukuk Dairesi’nin Sayın Başkanı ile kefaletlerle ilgili uyuşmazlıklara bakan 19. Hukuk Dairesi’nin Sayın Başkanı da son kararları değerlendireceklerdir. Sempozyumda, birinci gün şahsi teminatlar ayrıntılı olarak incelenecektir. İkinci gün ise, ayni teminatlar ve icra hukuku sorunları ele alınacaktır. Tartışmaların daha verimli geçmesi adına katılım sınırlı tutulmuştur.

Konuşmacılar:
Yrd. Doç. Dr. Ece Baş Süzel
Yarg. 14. HD. Başkanı Ali Sezgin
Yarg. 19. HD. Başkanı Şükrü Saraç

SEMPOZYUM PROGRAMI için lütfen tıklayınız.

SEMPOZYUM KONTENJANI DOLDUĞU İÇİN YENİ BAŞVURU ALINAMAYACAKTIR.

********************************

Başvuru Süreci:
Sempozyuma katılım için kayıt gerekmektedir. Kontenjan sınırlıdır. Bu nedenle öncelikle teminathukuku@bilgi.edu.tr adresine mail göndererek ya da 444 0 428 numaralı telefonu arayarak  ön kayıt yaptırmanız ve ödemeye ilişkin bilgileri almanız gerekmektedir. Yapacağınız ödemeyi takiben dekontu yine aynı adrese mail ile gönderdiğinizde kaydınızın tamamlandığına ilişkin bir e-mail alacaksınız.

Gerekli Belgeler:

Başvuru formu(indirmek için tıklayın) Sempozyum ücretinin yatırıldığına dair dekont (Dekontta yer alması gereken bilgiler aşağıda açıklanmaktadır. Bu bilgilerin eksikliği kaydınızın yapılamamasına neden olabilecektir.) İndirim uygulanacaksa, indirim nedenine ilişkin belge (lisans öğrenci belgesi, stajyer avukat kimlik fotokopisi)

Belgelerin Teslimi:
Bu belgeler teminathukuku@bilgi.edu.tr adresine mail olarak iletilmelidir.

Dekontta Yer Alması Gereken Bilgiler:
1. Muhasebe Kodu: AK 05 000 0000
2. Katılımcının Adı Soyadı
3. İndirim uygulanıyorsa buna ilişkin bilgi

Sempozyum Ücreti:
Sempozyum ücreti 300 TL’dir. (KDV dahil)
Stajyer avukatlar ve lisans öğrencileri için ise katılım ücreti 150 TL’dir.
Öğle yemeği ve kahve araları İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından sağlanmaktadır.