Sosyoloji Konuşmaları: Belirli Söylemsel Üretimler ve Kişisel Anlatılar Bağlamında ‘Ermeni Sorunu’

Tarih: 11 Nisan 2016 Pazartesi
Yer: santralistanbul Kampüsü, E1-219

Konuşmacı: Bengi Bezirgan

Bu etkinlik, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Sosyoloji Bölümü tarafından düzenlenmiştir.

Bengi Bezirgan, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde lisans eğitimini ve eş zamanlı olarak Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde Avrupa Çalışmaları yan dal programını bitirdi. Yüksek lisans diplomasını da 2010 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden aldı. 2015 yılında London School of Economics Sosyoloji Bölümü’nde Reframing the Armenian Question in Turkey: News Discourse and Narratives of the Past and Present başlıklı teziyle doktora çalışmasını tamamladı.