Lisans-Önlisans Mezuniyet Törenleri 2016

güncelleme: yayınlama:

Tarih: 24-28 Haziran 2016
Yer: santralistanbul Kampüsü

Mezun adayı lisans-önlisans öğrencilerinin dikkatine!

24-28 Haziran 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Mezuniyet Törenleri için tüm mezun adaylarının aşağıdaki hususlara dikkat etmelerini önemle rica ederiz.

Lisans-Önlisans MEZUN ADAYLARI LİSTESİ için tıklayın.

Törene Katılım:
Mezun aday listesi lisans öğrencileri için 7 ve 8. dönem öğrencilerini, önlisans öğrencileri için ise 3 ve 4. dönem öğrencilerini kapsamaktadır.

Mezuniyet törenine katılmak isteyen adayların 17 Haziran 2016 Cuma günü saat 14.00’e kadar Garanti Bankası Çağlayan Şubesi 6297130 (IBAN: TR 42 0006 2000 4030 0006 2971 30) no’lu hesaba 80,00 TL yatırması gerekmektedir. Açıklama kısmına öğrencinin adı-soyadı ve yatırılan tutarın yazılması, ardından da “Öğrenci Sayfaları”ndan kep-cüppe başvurusunda bulunulması gerekmektedir.

Kep-cüppe teslimi, “Öğrenci Sayfaları”ndaki başvurunuzun ilgili birimlerce onayından sonra yapılacaktır. Başvurunuzda “Hazır” ibaresini gördüğünüz zaman dağıtım yerlerinden dekontunuzla birlikte teslim alabilirsiniz. Başvurusu olmayan adayın ismi mezuniyet töreni listesinde yer almayacaktır. 

Cübbenizi teslim alırken mezuniyet sonrasında sizlerle iletişimimizi sürdürebilmemiz için bilgi güncelleme ve isteğe bağlı olarak Mezunlar Derneği Üye Formu'nun doldurulması gerekmektedir. Dernek üyeliği seçeneğinde giriş aidatı alınmayacaktır. Gelmeden önce doldurup teslim edebilmeniz için Üye Kayıt Formu'na buradan ulaşabilirsiniz. 

Kep - Cüppe Dağıtımı:
Kep-cüppe dağıtımı 23 Mayıs-22 Haziran 2016 saat 10.00-16.00 (mesai günlerinde) arasında, sadece santralistanbul Kampüsü’nde yapılacaktır. Tören esnasında dağıtım yapılmayacaktır.
Dağıtım Yeri: santralistanbul Kampüsü, Öğrenci Destek Merkezi 

Tören bitiminde cübbenizi santralistanbul Kampüsü Etkinlik Çadırı'na iade edebilirsiniz. Dekontunuz ile birlikte iade formu eksiksiz doldurup teslim etmeniz halinde 80,00 TL depozitonuz en geç 10 iş günü içerisinde hesabınıza iade edilecektir.

Tören Programı:
2016 mezuniyet törenleri aşağıda belirtilen günlerde yapılacaktır. Tören akışı ise, daha sonradan öğrencilerimize duyurulacaktır.

24 Haziran, Cuma (Saat: 19.00): Hukuk Fakültesi, Adalet Meslek Yüksekokulu, Mühendislik Fakültesi 
25 Haziran, Cumartesi (Saat: 19.00): İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mimarlık Fakültesi 
26 Haziran, Pazar (Saat: 18.30): Sağlık  Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Meslek Yüksekokulu 
27 Haziran, Pazartesi (Saat: 19.00):  İletişim Fakültesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
28 Haziran, Salı (Saat: 19.00): Fen-Edebiyat Fakültesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu

Törene katılacak öğrencilerin en geç tören başlamadan 1,5 saat önce toplanma noktalarına gelmeleri gerekmektedir.
Toplanma yerleri: santralistanbul Kampüsü, ÇSM 401-402-403-404

Öğrenciler velilerinden ayrılarak cüppelerini giyip, tören sırasına göre düzene gireceklerdir. Öğrencilerin şahsi eşyalarını tören alanında ve tören esnasında yanlarında bulundurmamaları gerekmektedir.

Davetiye ve Tören Video Çekimi:
Davetiyeler cüppe teslimi esnasında verilecektir. Öğrenciler yalnızca öğrenci kimliğini göstererek alana girebilir.

Törende profesyonel video çekimi yapılacaktır. Video çekiminin CD’leri 19 Eylül 2016 tarihi itibariyle Öğrenci Destek Merkezi Ofisi’nden (santralistanbul Kampüsü) ücretsiz olarak temin edilebilir.

Ulaşım ve Otopark:
Tören saatinden 2 saat önce başlamak üzere, Kabataş Vapur İskelesi önünden ve Halıcıoğlu Metrobüs Durağı karşısından santralistanbul Kampüsü’ne her 15 dakikada bir ücretsiz servis sağlanacaktır; tören bitiminde de Kabataş Vapur İskelesi yönüne servis hizmeti verilecektir. Tören alanında otopark mevcuttur.