MindBody Festival

güncelleme: yayınlama:

Tarih: 3-4-5 Haziran 2016
Yer: santralistanbul Kampüsü

Sağlıklı olmak bir yaşam tarzıdır ve herkes buna ulaşabilir!

Her yıl ivmesini artırarak devam eden MindBody Festival, 3-4-5 Haziran 2016 tarihleri arasında santralistanbul Kampüsü’nde, sağlıklı yaşam kültürünün kalbinin attığı yer haline getirecek.

Okuduğumuz yayınlardan, izlediğimiz televizyon programlarına kadar hergün sağlıklı olmak ve bunu yaşam tarzı haline getirmekle ilgili bir çok bilgiye maruz kalıyoruz. Sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemek adına, hergün spora gitmek, haftada 6 gün yoga yapmak, taze ve organik beslenmek, bunlar sizi gerçekten sağlıklı bir birey yapıyor mu? 

MindBody Festival ekibi; Sağlıklı yaşam için tek bir doğrudansa, farklı deneyimler ile herkesin kendi formülünü keşfetmesi gerektiğine inanıyor.Bu sebeple, Yoga, Pilates, Yoga Therapy, Nada Yoga, Mind Power, dans, tai chi, chi quong, Nutrition, Ayuverda, writing, art, music, ayle dizimi, pain relieve, astrotherapy... ve sağlıklı beslenme gibi alanlarda, tüm dünyanın takip ettiği uzmanlarla uygulama yapma imkanı bulabileceğiniz, doktorlar, filozoflar ve tasavvuf uzmanları önderliğinde seminer,söyleşi ve atölye çalışmalarıyla dolu dolu bir program hazırladı.

Yoğun ve yorucu geçen kış günlerinin ardından, üzerinizdeki ağırlıklardan kurtulmak, yeni deneyimlere kucak açmak için sizi MindBody Festival'e bekliyoruz!

Ayrıntılı bilgi için:
Görkem Yılmaz / 0532 498 24 44 / gorkem@sportspeopleturkey.com

http://www.mindbodyfestival.com/

https://www.facebook.com/mindbodyfestival/

https://www.instagram.com/mindbodyfestival/