Startup Weekend BİLGİ

güncelleme: yayınlama:

Tarih: 21-22-23 Ekim 2016
Yer: santralistanbul Kampüsü, E3 Binası

Dünyanın önde gelen girişimcilik yarışmalarından biri olan Startup Weekend etkinliği, 21-22-23 Ekim 2016 tarihlerinde İstanbul Bilgi Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirilecek.

Etkinliğe katılmak için proje ekibinde en az bir BİLGİ’li (öğrenci veya mezun) üye olması şarttır.

Katılımcılar, hafta sonu boyunca oluşturdukları ekipleriyle birlikte içlerindeki girişimciyi ortaya çıkarıp fikirlerini hayata geçirirken diğer girişimci adaylarıyla da tanışma fırsatı yakalayacaklar. Ayrıca etkinlik boyunca uzmanlardan birebir mentorluk alma imkanına sahip olacaklar. Etkinlik sonunda katılımcılar sadece yerel çapta değil, global çapta bir startup ailesinin parçası haline gelecekler.

Startup Weekend BİLGİ; İstanbul Bilgi Üniversitesi, Viveka ve Mentors Network Turkey işbirliğiyle yapılmaktadır. Etkinliğin koordinatörlüğünü BİLGİ Endüstri Mühendisliği ve Yöneylem Kulübü ile Bilgili Girişimciler Kulübü birlikte yürütmektedir.

21 Ekim Cuma günü başlayacak olan etkinlik, katılımcıların fikirlerini sunması ve ardından seçilen fikirler doğrultusunda 4 kişilik takımlar oluşturulmasıyla devam edecek. 48 saat boyunca takımlar, mentorların destekleriyle çalışmalarını yürütüp fikirlerini hayata geçirecekler. 23 Ekim Pazar günü ise takımlar jüri önünde sunumlarını yapacaklar.

Etkinlik, katılım ve derece sertifikalarının verilmesiyle son bulacak.

Mark Twain’in de dediği gibi; “Öne geçmenin sırrı başlamaktır”. Siz de öne geçmek istiyorsanız Startup Weekend BİLGİ’ye katılın.

Etkinliğe kayıt için: http://bit.ly/2dbuYDI