Gerçekten "Gönüllü müyüz?"

Gönüllüyüz, gönüllüyüz diyoruz da acaba gerçekten "GÖNÜLLÜ MÜYÜZ?"

Tarih: 4 Aralık 2016, Pazar
Saat:
10.00-16.00
Yer: santralistanbul Kampüsü, E3-101

Bu etkinlik, İstanbul Bilgi Üniversitesi  öğrenci kulübü BİLUM tarafından düzenlenmektedir.

Üniversitemizde düzenlenen bir anket sonucunda "gönüllü" kavramına sadece 50 kişi arasında bile birçok farklı anlam yüklendiğini fark ettik. Biz kendimizi gönüllü olarak adlandırıyoruz, fakat benim gönüllülüğüm ile senin gönüllülüğün arasında bile dünyalar kadar fark var. O zaman "Nedir bu gönüllülük?" dedik ve sosyal sorumluluğa, gönüllülüğe yıllarını vermiş kişileri "Onlar için gönüllülük nedir?" diye anlatmaya davet ettik. Dünya Gönüllüler Günü gibi hepimiz için özel bir günde kesin bir doğrusu olmayan bir soruya hep beraber cevap arayacağız.

Panelimiz; Hakan Elbir, Sercan Duygan ve Aslı Yantra'nın moderatörlüğünde ve Tohum Otizm Vakfı, Trafikte Haklarım Derneği, Çocuk Eğitim Derneği, SERVAS, AÇEV, Kansersiz Yaşam Derneği, TÇYÖV (Türkiye Çocuklara Yeniden Özgürlük Vakfı), Mahalle Afet Gönüllüleri, TEGV, Çorbada Tuzun Olsun, İhityaç Haritası ve Engelsiz Akademi SK katılımıyla gerçekleşecek. Sosyal sorumluluk bilincimizi zenginleştirmek ve geliştirmek için harika bir fırsat olan bu panele tüm BİLGİ'liler davetlidir.

Panele katılım kontenjan ile sınırlı olduğundan lütfen linkteki formu doldurup yerinizi ayırtın.

İletişim: bilgibilum@gmail.com

PROGRAM:

10.00-10.30     Açılış Konuşması
Hakan Elbir (Kranlıkta Diyalog'un Kurucusu)

10.30-11.50     1. Oturum:
Moderatör: Hakan Elbir
Tohum Otizm Vakfı
Trafikte Haklarım Derneği
ÇED
SERVAS

12:10-13.30      2.Oturum
Moderatör: Sercan Duygan (Best Buddies Turkey Koordinatörü)