Bugün Günlerden Yarın

Tarih: 14 Nisan 2017, Cuma
Saat: 13.30 (Fuaye etkinlikleri) / 15.00 (Panel)
Yer: santralistanbul Kampüsü, ÇSM 403-404

Panel Konuşmacıları:
Nevzat Öztangut (D.ream Yönetim Kurulu Başkanı )
Özlem Denizmen (Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu  üyesi;  Doğuş Holding Sosyal Projeler Danışmanı)

BİLGİ’li Liderler Kulübü tarafından düzenlenen “Bugün Günlerden Yarın”, üniversite öğrencilerinin takımlar kurarak bir simülasyon oyununa katıldıktan sonra seçilenlerin Doğuş Grubu'nda staj imkanı elde etmelerini hedefleyen bir projedir.

Projenin tanıtımı için fuaye etkinlikleri ve "Sosyal Girişimcilik & Türkiye ve Uluslararası Platformda Yeme-İçme Sektörü" paneli düzenlenmektedir. Nusr-et, Kitchenette, Fenix, Zuma gibi birçok restoranı içerisinde bulunduran D.ream'den  Nevzat Öztangut ve Doğuş Otomotiv ve Doğuş Holding'den Özlem Denizmen deneyimlerini paylaşacaklar.

Panele katılanlar arasından yapılan yarışmada kazanan kişilere n11, Under Armour ve Nusr-et'ten hediyeler verilecektir.