Mezuniyet Törenleri 2017

güncelleme: yayınlama:

Tarih: 5-10 Temmuz 2017
Yer: santralistanbul Kampüsü

 

Lisansüstü öğrencileri lütfen tıklayınız.


Mezun adayı lisans-önlisans öğrencilerinin dikkatine!
5-10 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Mezuniyet Törenleri için tüm mezun adaylarının aşağıdaki hususlara dikkat etmelerini önemle rica ederiz. 

Törene Katılım:

Mezun aday listesi lisans öğrencileri için 7 ve 8. dönem öğrencilerini, önlisans öğrencileri için ise 3 ve 4. dönem öğrencilerini kapsamaktadır. 

Mezuniyet törenine katılmak isteyen adayların 23 Haziran 2017 Cuma günü saat 14.00’e kadar Garanti Bankası Çağlayan Şubesi 6295673 (IBAN: TR96 0006 2000 4030 0006 2956 73) no'lu hesaba 100,00 TL yatırması gerekmektedir. Açıklama kısmına öğrencinin adı-soyadı ve ID numarası yazılması, ardından da “Öğrenci Sayfası”ndan kep-cüppe başvurusunda bulunulması gerekmektedir.

Kep-cüppe teslimi, “Öğrenci Sayfası”n daki başvurunuzun ilgili birimlerce onayından sonra yapılacaktır. Başvurunuzda “Hazır” ibaresini gördüğünüz zaman dağıtım yerlerinden  dekontunuzla birlikte teslim alabilirsiniz. Başvurusu olmayan adayın ismi mezuniyet töreni listesinde yer almayacaktır.  

Kep - Cüppe Dağıtımı:
Kep-cüppe dağıtımı 5 Haziran – 23 Haziran 2017 saat 10.00-16.00 (mesai günlerinde) arasında, sadece Kuştepe ve santralistanbul Kampüsü’nde yapılacaktır.  Tören esnasında dağıtım yapılmayacaktır. 

Dağıtım Yeri:

Kuştepe Kampüsü, Spor Salonu  (Sadece Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Meslek Yüksekokul mezun adayları cübbe-keplerini Kuştepe Kampüsü'nden alacaktır.)

santralistanbul Kampüsü, Öğrenci Destek Merkezi (giriş kat) 
Tören bitiminde cübbenizi santralistanbul Kampüsü Etkinlik Çadırı’na iade edebilirsiniz. 

Dekontunuz ile birlikte iade formu eksiksiz doldurup teslim etmeniz halinde 100,00 TL depozitonuz en geç 10 iş günü içerisinde hesabınıza iade edilecektir.


Tören Programı:
2017 mezuniyet törenleri aşağıda belirtilen günlerde yapılacaktır. 

 


 

Törene katılacak öğrencilerin en geç tören başlamadan 1,5 saat önce toplanma noktalarına gelmeleri gerekmektedir. (Toplanma yerleri: ÇSM 401-402-403-404) 

Öğrenciler velilerinden ayrılarak cüppelerini giyip, tören sırasına göre düzene gireceklerdir. Öğrencilerin şahsi eşyalarını tören alanında ve tören esnasında yanlarında bulundurmamaları gerekmektedir.

 

Davetiye:

Davetiyeler dijital olarak mail adresinize gönderilecektir. Öğrenciler yalnızca öğrenci kimliğini göstererek alana girebilir.

 

Ulaşım ve Otopark:
Tören saatinden 2 saat önce başlamak üzere, her 15 dakikada bir, Beşiktaş (Deniz Müzesi Karşısı - Vakıf Bank Yanı) ve Halıcıoğlu Metrobüs Durağı karşısından santralistanbul Kampüsü’ne ücretsiz servis sağlanacaktır; tören bitiminde de servis hizmeti verilecektir. Kampüs otopark alanında elimizde olmayan nedenlerden dolayı oluşabilecek yoğunluğu göz önünde bulundurarak hazırlıklarınızı yapacağınız için şimdiden teşekkür ederiz.


Sorularınız için: mezuniyet2017@bilgi.edu.tr