PDB Seminerleri: Kaygı

Tarih: 13 Mayıs 2015, Çarşamba Saat: 12.00-13.00 / 14.00-15.00  Yer:  Kuştepe Kampüsü, KS-1

Konuşmacılar: Uzm. Psk.Dicle Gençer - Uzm. Psk. Aylin Erbahar

Üniversite dönemi derslerle, ilişkilerle, hayatla ilgili bir çok kaygıyla doludur. Baş etmenin en iyi yolu ise kaygıyı tanımak ve anlamaktır.

Bu seminerde kaygı yaşantısının doğası, belirtileri, etkileri ve işlevi hakkında bilgi verilecektir. Bu bilgiler ışığında kaygının hayatınızın çeşitli alanlarındaki yansımalarını tanıyabilirsiniz. Bu bilgi ve farkındalık, kaygı ile daha iyi baş etmenizi sağlayacaktır.

İki ayrı saatte iki ayrı grupla yapılacak olan seminerlere katılmak için ön kayıt yaptırmanız gerekmemektedir, seminer günü ve saatinde belirtilen yerde bulunmanız yeterlidir.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Birimi tarafından düzenlenen bu çalışma, sadece BİLGİ öğrencilerine açık ve ücretsizdir.