İletişim Becerileri Eğitimi

Tarih: 13 Nisan 2015, Pazartesi Saat: 12.00-14.00  Yer: Dolapdere Kampüsü, D-515

Eğitmenler: Uzm. Psk. Aylin Erbahar - Uzm. Psk. Dicle Gençer

İnsan ilişkilerinin temelinde iletişim becerileri yatar. İletişim becerilerini geliştirmek, kişinin hem kendini karşısındakine daha iyi anlatmasın hem de karşısındakini daha iyi anlamasına yardımcı olur.

İletişim Becerileri Eğitimi, iletişim kavramı ve temel iletişim türleri ile ilgili bilgi verirken, aynı zamanda çeşitli uygulamalarla kendi iletişim tarzınızla ilgili eğilimlerinizi fark etmenize yardımcı olur. Bu eğitim ile farkında olduğunuz ve olmadığınız iletişim engellerini ve onları nasıl en aza indirebileceğinizi de öğrenebilirsiniz.

Bu çalışma sadece BİLGİ öğrencilerine açık ve ücretsizdir.

Katılmak için ön kayıt yaptırmanız gerekmemektedir, seminer günü ve saatinde belirtilen yerde bulunmanız yeterlidir.Bu çalışma sadece BİLGİ öğrencilerine açık ve ücretsizdir.

Psikolojik Danışmanlık Birimi: 212-311 7674 /  pdb@bilgi.edu.tr