Dreamstalk

Konuşmacı: Semih Yalman (Dreamstalk kurucusu, Akademisyen, Yazar)

"Dreamstalk” gençlere hayallerini kalıplar dışında ifade etme fırsatı veren bir hayal platformudur. Asıl hedefi hayal kurmaya teşvik etmek, hayal kavramı algısını olumluya taşımak ve gençlere kalıplar dışında ifade imkanı sağlamaktır. Türkiye'nin dört bir yanındaki üniversitelerde gerçekleşen Dreamstalk etkinliğine katılan öğrenciler hayal bulutunun üzerine çıkarak 1 dakika içerisinde hayalini anlattığı andan itibaren hayallerine gerçekleşme fırsatı vermiş olur. Çünkü her Dreamstalk etkinliğinde anlatılan hayallerden en az bir tanesi çözüm ortaklarının da desteğiyle Dreamstalk tarafından gerçeğe dönüştürülür.

BİLGİ Network Kulübü tarafından düzenlenen etkinliğe katılanlara “Katılım Sertofoşası” verilecektir.

Tarih: 14 Mart 2018, Çarşamba
Yer: santralistanbul Kampüsü, Enerji Müzesi-Kontrol Odası