NABA Programı Tanıtım Toplantısı

İstanbul Bilgi Üniversitesi ve NABA (Nuova Accademia di Belle Arti Milano) işbirliği sayesinde yürütülen ve Endüstri Ürünleri Tasarımı, İç Mimarlık ve Moda Tasarımı öğrencilerinin başvurabileceği program hakkında bilgi almak isteyen öğrenciler tanıtım toplantısına davetlidir.

Tarih: 16 Mart 2018, Cuma
Saat: 13.00-15.00
Yer: santralistanbul Kampüsü, Mimarlık Fakültesi-Kazandibi

**********

Değerli Öğreciler,

BİLGİ Uluslararası Merkez’ den güzel haber!

2018/2019 akademik yıl için NABA 2+1+1 Program başvuru sürecinin başladığını duyurmaktan mutluluk duyarız.

Programa başvurmak isteyen öğrencilerin, dilekçelerini doldurup bulundukları Fakülte Sekreterliğine en geç 31 Mart’a kadar teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvurular Bölümünüz tarafından değerlendirilecektir.Uygun görünen adayların Portfolyoları NABA’ ya iletileceğinden, Programa başvuru yapmak isteyen öğrencilerin electronic portfolyolarını en kısa zamanda hazırlamaları gerekmektedir.

Katılım için Gerekli Belgeler:

• Lise Diploması (noter tastikli İtalyanca çevirisi)
  • A-Bis Ön Kayıt Formu
  • İngilizce yeterlilik belgesi (IELTS 5.0/ TOEFL 59-64)
  • Ortalama 2.00+

İstenilen Belgeler:

• NABA Başvuru Formu + Mahremiyet Bilgi Formu
  • Pasaport fotokopisi
  • 2 adet pasaport ebatlerında fotoğraf
  • BILGI ingilizce yeterlilik belgesi
  • Lise Diploması İngilizce çevirisi
  • Üniversite 1. Ve 2. yılı içeren traskript
  • Uygunluk Belgesi (BILGI tarafından verilecektir)

Ayrıntılı bilgi için Başvuru Formu ve 2+1+1 NABA/BILGI İşbirliği Anlaşmasını inceleyebilirsiniz.

önlendirme ve sorularınız için bizimle iletişime geçibilirsiniz: bilateral@bilgi.edu.tr