Marka Okulu Semineri: Tüketici Serüveni

Tüketici değişirse, her şey değişir!

Konuşmacılar:
Akan Abdulla
Gresi Sanje
Kaan Varnalı
Nüzhet Algüneş
Pelin Özkan

İstanbul Bilgi Üniversitesi Pazarlama İletişimi / MarkaOkulu Yüksek Lisans Programı tarafından düzenlenecek “Tüketici Serüveni” başlıklı seminer, iletişim sektörünün önde gelen isimlerini bir araya getirerek, tüm sektörlerin odak noktası ve hiçbir zaman ilginin kesilmeyeceği konu olan “tüketici” konusunu A’dan Z’ye ele alacaktır.

Tarih: 16 Mayıs 2018, Çarşamba
Saat: 8.30-13.00
Yer: santralistanbul Kampüsü, ÇSM 403-404

Kayıt olmak için tıklayın