Hayat Bilgisi Atölye Çalışması-2: Sözlerin Gücü

Sözlerin gücünün, hayatımızdaki etkisinin farkında mıyız?

Sözler bir yandan yaşam içindeki deneyimlerimizi başkaları ile paylaşmak ve kendimizi bu araçla ifade etmeyi sağlarken, diğer yandan da seçtiğimiz söz dağarcığının yaşantılarımıza etkisi büyüktür.

Bu atölye çalışmasında, duygularımızı tarif etmek için kullandığımız ve tekrar ettiğimiz sözlerin, kendimize anlattığımız hikâyelere etkisini fark ederek gerekirse değiştirmenin öneminden bahsedeceğiz. Kalıplaşmış düşünceler, sabit fikirler ve alışkanlıkların ifade edildiği kelimelerle hayat hikâyelerimizi nasıl yarattığımızı öğreneceğiz.

Amacımız, hayatımızın kalitesinde, insan ilişkilerinde, vizyonumuzu gerçekleştirmek ve başarıya doğru olumlu adımlar atmak için kullandığımız söz dağarcığını “bilinçli” bir şekilde seçmeyi öğrenmektir.

Eğitmen: Elyan Aysoy (Psikoterapist / Safir Yaşam Atölyesi)
Tarih: 09 Mayıs 2018, Çarşamba
Saat: 12.00-15.00
Yer: Kuştepe Kampüsü A- 309

İstanbul Bilgi Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenmekte olup katılım kontenjanla sınırlıdır.

Kayıt ve bilgi için: İlknur İnceler / ilknur.inceler@bilgi.edu.tr / 0212 311 64 64