BİLGİ Cup’18: Liselerarası Yelken Yarışları

İstanbul Bilgi Üniversitesi sponsorluğunda, Vira Yatçılık ve BİLGİ Yelken Kulübü tarafından 2013 yılından beri düzenlenen BİLGİ Cup Liselerarası Yelken Yarışları bu yıl 23 Eylül 2018'de İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü'ndeki Vira Kayıkhane açığında düzenlenecek.

Tüm Türkiye'den toplam 12 liseden 72 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilecek olan BİLGİ Cup’18 için öncelik hakkı ilk kayıt veren liselere ait olacaktır. 12 lise dışında kayıt alımları devam edecek; ancak bu kayıtlar yedek liseler olarak belirlenecektir. İlk 12 liseden herhangi birinin iptali durumunda yedekler sırasıyla yarışlara eklenecektir.

Kimler katılabilir?
Aynı lisede öğrenci olan 4'er kişilik ekipler katılabilir.
Yaş, kilo ve cinsiyet sınırlaması bulunmamaktadır.

Format: 4 adet birbirine eş Delphia 24 One Design tipi teknelerle filo yarışı

Kayıt için son tarih: 17 Eylül 2018

Katılım için:
Başvuru için Ön Kayıt Formu'nun doldurulması gerekmektedir.
Ön Kayıt Formu için tıklayınız.
Yarış katılım onayı, resmi kayıt formunun okul yetkilisi tarafından imzalanıp, yarış sekreterliğine ulaştırılmasıyla birlikte verilecektir.

YARIŞ PROGRAMI:
10.00    Kura çekimi