Erasmus+ Staj Programı Tanıtım Seminerleri

Erasmus+ Staj Hareketliliği faaliyeti tüm üniversite öğrencilerinin Avrupa'da bir işletme veya organizasyon bünyesinde mesleki eğitim alma ve/veya çalışma deneyimi kazanmak amacıyla başvurabilecekleri bir staj programıdır.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası Merkez tarafından 2017-2018 Akademik Yılı 4. Çağrı Erasmus+ Staj Hareketliliği hakkında bilgi verilecek olan toplantılara ilgilenen tüm öğrenciler* davetlidir.

Seminerler:
2 Ekim 2018, Salı /  10.00-12.00 / santralistanbul Kampüsü, E1-302 (Sunum dili: İngilizce)
8 Ekim 2018, Pazartesi /  14.00 - 16.00 / santralistanbul Kampüsü, E1-201 (Sunum dili:Türkçe)

* Öğrenim programlarının son sınıflarındaki öğrenciler mezun olduktan sonraki 12 ay içerisinde staj faaliyeti gerçekleştirebildiğinden son sınıf öğrencilerimiz özellikle davetlidir.

Erasmus+ Staj Hareketliliği hakkında ayrıntılı bilgi ve başvuru süreci için tıklayın.