Avrupa Araştırma Konseyi ve UFUK2020 Bilgi Günü

İstanbul Bilgi Üniversitesi ve TÜBİTAK işbirliğiyle düzenlenecek olan Avrupa Araştırma Konseyi (European Research Council - ERC) ve UFUK2020 Bilgi Günü kapsamında Türkiye ERC Ulusal İrtibat Noktası Dr. Derya Dönertaş tarafından ERC Çağrıları, TÜBİTAK’ın ERC özelinde sağladığı ödül ve destek programları, UFUK2020 Destekleri 2018-2019 Çağrıları hakkında bilgiler verilecektir.

Toplantıda ayrıca, “Popülizm Çağında Yerlilik, İslamofobizm ve İslamizm: Avrupa’da Sosyo-Ekonomik ve Politik Olanın Kültürleştirilmesi ve Dinselleştirilmesi” isimli projesiyle ERC Advanced Grant Araştırma Desteğine Hak kazanan İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi öğretim üyesi ve Avrupa Birliği Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ayhan Kaya ‘ERC Advanced Grant Araştırma Desteği Başvuru Deneyim Paylaşımı ve Projesi’ hakkında bilgiler verecektir.

Program sonrası TÜBİTAK ERC Ulusal İrtibat Noktası ile birebir görüşme yapılabilecektir, lütfen kayıt esnasında belirtiniz.

Etkinlik kaydını buradan yapabilirsiniz.
Katılım kontenjan ile sınırlıdır.

Tarih: 18 Ekim 2018
Saat: 13.00-15.00 (Birebir Görüşmeler: 15.00-17.00)
Yer: santralistanbul Kampüsü, Enerji Müzesi-Seminer Salonu