Açık Üniversite Konferansları-IV: Sapkınlık ve Sapkınlığın Görüntüleri

Gerçeklerden kaçabilirsin ama sonuçlarından asla!

Açık Üniversite Konferansları İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü tarafından düzenlenmektedir.

Konuşmacı: Prof. Dr. Gökhan Oral (İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Adli Tıp Ana Bilim Dalı)

Tarih: 9 Kasım 2018
Saat: 11.00-14.00
Yer: santralistanbul Kampüsü, ÇSM-404

Toplumsal ruh sağlığı toplumsal ahlak ve dayanışmaya bağlı gelişir. Ancak buna engel olan en önemli olayların başında sapkınlık ve buna bağlı suçlar gelmektedir.

• Sapkınlığa çağlar boyunca bakış tarzı nedir?
  • Kişilik gelişimi sürecinde parafilik oluşumun olası nedenleri nelerdir?
  • Sapkın davranış biçimleri ve yarattığı tahribatlar nelerdir?

Konferans, bu sorulara cevap bulabilmeyi, ön yargılar, hatalı ve küçültücü davranışlar, korunma ve tedbirlerdeki kusurlara yönelik bir içgörü oluşturmayı amaçlamaktadır.
Konferans, 18 yaşını doldurmuş herkese açıktır.

Bilgi ve kayıt için: http://auk.toplanti.info.tr

Konferansa katılım ücreti: 60 TL
Ödeme konferans salonunda alınacaktır.

Konferansın tüm geliri, Mardin Köy Okulu Yapımı ve Çocuk İstismarını Önleme Projeleri için kullanılacaktır.

PROGRAM

11.00       Konferans - 1.Bölüm
Sapkınlığa çağlar boyunca bakış tarzı Kişilik gelişimi sürecinde parafilik oluşumun olası nedenleri

12.00       Ara