Moda Seminerleri: Bihter Koray

Bu etkinlik, İstanbul Bilgi Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü'nün FBA 321- Moda Seminerleri dersi kapsamında düzenlenmektedir.

Bihter Koray:
Saint Benoit Fransız Lisesi'ni bitirdikten sonra, Fransa'da Charles de Gaulles üniversitesi'nde Sanat Tarihi eğitimi almıştır. Fransa'da bulunduğu 6 yıl süresince Paris'de Latin-Jockey Tour'da VIP incoming yönetimi ve Nice'de Cigale Orientale adlı firmada özel davet organizasyonları yapmıştır. Bu süre zarfında, modanın ve lüksün merkezi olan şehirlerde yaşamış ve çalışmış olmanın verdiği deneyimler profesyonel hayatına yön vermiştir. Türkiye'ye döndüğünde MARKA reklam ajansı ile başlayan kariyerine, Milano Fashion Week'de ilk defa defile yapan Balizza'da devam etmiştir. Ardından Damas-Tiffany & Co. firmalarında dünyanın en değerli lüks ve mücevher markalarının pazarlama ve pr yönetimini üstlenen Bihter Koray Ayyıldız, Rotap Saatçilik’te Omega, Montblanc, Montegrappa, Tiffany&Co. gibi dünya markalarının pazarlama ve iletişim faaliyetlerini yönetmiştir. Vatan Gazetesi hafta sonu ekleri Bizim Kahve ve Vatan Pazar'da" Lükse Davet" adlı köşenin ardından 3 sene boyunca Milliyet'te köşe yazarlığı yapmıştır. Halihazırda lüks marka danışmanlığı yapan Bihter Ayyıldız free-lance moda yazarlığı yapmaktadır.

Tarih: 31 Mart 2017, Cuma
Yer: santralistanbul Kampüsü, E1-207