Konaklama ve Gastronomi İşletmelerinde Mimari Erişilebilirlik ve Doğru İletişim

Konuşmacı: Adem Kuyumcu (Engelliler ve Yaşlılarla Doğru İletişim Danışmanı, Engelsiz Turizm Uygulamaları, Engelsiz Erişilebilir Kent Düzenlemeleri Danışmanı)

İstanbul Bilgi Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü ile Turizm Kulübü tarafından düzenlenen seminerde turizm ve gastronomi (yeme-içme) işletmelerinin herkes için (engelli, yaşlı ve bebekler dahil) ulaşılabilir olması açısından mimari çözümler ve Türkiye’deki durum anlatılacak; bu işletmelerde engelli bireylerle doğru iletişimin nasıl kurulması gerektiği ile ilgili aydınlatıcı bilgiler verilecektir.

Seminere BİLGİ Turizm ve Otel İşletmeciliği, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile Mimarlık öğrencileri; konaklama ve gastronomi sektörü profesyonelleri; Gastronomi Turizmi Derneği, Turizm ve Otel Yöneticileri Derneği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi temsilcileri, vb. katılacaktır.

Tarih: 26 Ekim 2018
Saat: 12.00-14.00