King’s College Tanıtım Semineri (Yüksek Lisans Programları)

Tarih: 1 Kasım 2018, Perşembe
Yer: santralistanbul Kampüsü, Enerji Müzesi-Seminer Odası

Konuşmacı: Olga Edwards (Uzman, Uluslararası Öğrenci Yetkilisi)

King’s College London tarafından 2019 Eylül/Ekim aylarında başlayacak olan Yüksek Lisans Programları hakkında BİLGİ öğrencilerine yönelik bilgilendirici bir sunum yapılacak, sunum ardından öğrencilerin sorularına birebir yanıt verilecektir.

Sunumda ele alınacak olan konular şunlardır: Üniversite profili, departman ve sunulan master programları, bu programların kabul koşulları, üniversitenin Türk öğrencilerden başvurular esnasında beklentileri, başvuru zamanlamalarına dair bilgiler ve üniversitede sunulan sosyal yaşam ve konaklama imkanları. Bu konulara ek olarak kariyer imkanları ve burs konularında da bilgiler yer alacaktır.

Üniversitedeki popüler eğitim konularından örnekler: Hukuk, Psikoloji, İşletme ve Yönetim Bilimleri, sanat yönetimi ve benzeri başlıklar

Görseller