Sergi: "Objects of Şişhane"

Tarih: 16-18 Kasım 2018
Yer: Haliç Kongre Merkezi

İstanbul Bilgi Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü 2. ve 3. sınıf stüdyoları kapsamında 2018 Bahar döneminde Studio-Sustain Şişhane, Şişhane ve Galata'daki zanaat atölyeleri ve Beyoğlu'daki kültür mekanları ile yaptığı iş birliği sonucu “Objects of Şişhane” markasını başlattı. Lansmanını ev sahibi mekanlar Yapı Kredi Kültür Sanat, Beyoğlu Sineması ve SUPA’da yapan Objects of Şişhane'nin ürünlerini, 16-18 Kasım'da Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Design Week Turkey” kapsamında tekrar sergiliyor.

Bu sergide ayrıca İstanbul Bilgi Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Mezuniyet Projeleri Seçkisi de  ziyarete açılıyor.

BİLGİ Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü'nün tasarıma dair duruşunu destekler nitelikte öneriler sunan bu seçkiyi görmeye tüm BİLGİ'liler davetlidir.

Görseller