Sosyal Girişim Projesi Sunumu: Vodafone Akıllı Köy

Konuşmacı: Orhan Kurt (TABİT Ar-Ge Müdürü)

Tarih: 13 Aralık 2018, Perşembe
Yer: santralistanbul Kampüsü, E4-112

İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen etkinlikte, TABİT (Tarımsal Bilişim ve İletişim Teknolojileri Ltd. Şti)’in dünyada ve Türkiye’de ilk ve tek olan sosyal girişim projesi “Vodafone Akıllı Köy”ün başlangıç hikayesi ve proje detayları anlatılacak. İlgilenen tüm BİLGİ’liler davetlidir.

Vodafone Akıllı Köy hakkında detaylı bilgi için: http://www.vodafoneakillikoy.c...

TABİT hakkında:
2004 yılında Türkiye’nin ilk Sosyal Tarım Platformu www.tarimsalpazarlama.com ve Tarımsal Haber Ajansı olan www.tarim.com.trile birlikte kurulan “Sosyal Girişim” şirketi olan TABİT (Tarımsal Bilişim ve İletişim Teknolojileri Ltd. Şti.)’in amacı; teknolojinin kullanımını yaygınlaştırarak ve teknolojinin imkânlarını kullanarak, kırsal alanda yaşayan ve tarımsal üretimle uğraşan insanların bilgi ihtiyaçlarını gidermek, verimliliklerini, karlılıklarını arttırmak ve buna bağlı olarak yaşam kalitelerini yükseltmektir.