Mekan Konuşmaları-51: "Tasarımı Tasarlamak"

güncelleme: yayınlama:

Konuşmacı: Melike Altınışık

Mekan Konuşmaları, İstanbul Bilgi Üniversitesi Mimari Tasarım Yüksek Lisans Programı ile Mimarlık Tarihi, Teorisi ve Eleştirisi Yüksek Lisans Programı öğrencileri tarafından düzenlenmektedir. 

Tarih: 18 Aralık 2018, Salı
Saat: 18.00
Yer: santralistanbul Kampüsü, Mimarlık Fakültesi binası-Kazandibi 


Melike Altınışık:
Londra’da Architectural Association Design Research Laboratory’de (2006) mimarlık ve kentsel tasarım yüksek lisans eğitimi almış, lisans eğitimini ise İstanbul Teknik Üniversitesi'nde bölüm birincisi olarak tamamlamıştır (2003). 
2006 yılında uluslararası platformda başlayan profesyonel mimari çalışmaları ile uzmanlığını, masterplan, yüksek yapılar; konferans merkezi, müze gibi kültürel yapı tasarımlarından özel üretim mobilya tasarımlarına, farklı ölçeklerde, geniş bir yelpazede geliştirmiştir. Tasarımları ile Europe 40 under 40, FEIDAD Tasarım Ödülü (Far Eastern International Digital Architecture Design Award) ve İsviçre Sanat Ödülü (Swiss Arts Award) gibi birçok prestijli ödül almıştır. Çeşitli ulusal, uluslararası ve davetli mimari proje yarışmalarında, sergilerde ve yayınlarda yer aldı. Projeleri arasında Çamlıca TV-Radyo Kulesi (İstanbul, Türkiye – yapım aşamasında) gibi ödüllü projeler yer almaktadır.



Görseller