güncelleme: yayınlama:

BİLGİTalent Sektör Buluşmaları: “Meet the Business”

BİLGİTalent Sektör Buluşmaları: “Meet the Business”

İstanbul Bilgi Üniversitesi Küresel Yetenek Yönetim Merkezi (BİLGİTalent) tarafından 2018-2019 bahar dönemi boyunca her Salı günü düzenlenecek etkinliğe tüm BİLGİ öğrencileri davetlidir.

Şubat Programı: 
19 Şubat 2019, Salı: PWC Türkiye
26 Şubat 2019, Salı: Türk Ekonomi Bankası (TEB)
Saat: 10.00-17.00 
Yer: santralistanbul Kampüsü, ÇSM-Z102

BİLGİTalent Sektör Buluşmaları: “Meet the Business” BİLGİ öğrencilerine her Salı sektörün lider firmalarının insan kaynakları temsilcileri ile birebir görüşme fırsatı sunuyor. Bu buluşmalarla öğrenciler hem networking fırsatı elde edecek hem de iş veya staj için bir adım önde başlama şansı yakalayacaklar.

30 dakikalık  görüşmelerde firma ve sektör hakkında merak ettikleri tüm sorulara cevap bulabilir, hedefleri hakkında danışabilir, özgeçmişlerinde öne çıkartmak istedikleri konularla ilgili uzman görüşü alabilir, mülakat provasına dahil olabilir, hatta mevcut iş/staj fırsatlarına başvurabilirler.

Kayıt olmak için adımlar:

  • talent.bilgi.edu.tr’ye giriş yapıp etkinlikler sekmesine tıklamak (http://bit.ly/2kIvXyf)
  • “Meet the Business” etkinliğini seçmek (http://bit.ly/2hOXziz)
  • Görüşme saati için uygun olan zamanı işaretlemek (etkinlikte slot seçilmeli)
  • Görüşme konusunu firmaya iletebilmek için etkinlik sekmesinin içinde yönlendirilmiş anketi cevaplamak  (http://bit.ly/2Bj9YWO)


Not: Öğrencilerin görüşmeye gelirken CV’lerini yanında getirmeleri; yoksa CV hazırlama konusunda BİLGİTalent’tan destek almaları önerilir.

#geleceginicinyolacık