Moda Tasarımı Öğrenci Sergisi

İstanbul Bilgi Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Moda Tasarımı Bölümü'nün "FBA 121-Tasarım Atölyesi I" dersi  kapsamında üretilen öğrenci işleri sergilenecektir.

Modaya ilgi duyan herkes, özellikle  BİLGİ Moda ve Trend Kulübü öğrencileri davetlidir.

1. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan sergide özel tasarımların yanı sıra eskizler ve hikayeler de yer alıyor. BİLGİ Moda Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi İrem Arıkan Ekşi ile Araştırma Görevlisi Ülker Tatlıdil’in yürütücülüğünü yaptığı sergide toplam 21 öğrencinin işleri yer alıyor. Sergi, öğrencilerin özgün tasarımcı kimliklerini keşfederken yaptıkları görsel, deneysel ve kavramsal araştırmaların izlerini taşıyor.

Tasarımlarıyla sergiye katılan öğrenciler; Lal Kulaberoğlu, Ömer Ülger, Merve Abedan, Dilara Tamtürk, Haldun Aybars Sümerman, Lara Dirlik, Elif Kar, Bilgenaz Akyel, Duru Dodanlı, Laman Guluzade, Dilek Yılmaz, Kaan Karakoç, Pelin Su Sağ, Melek Darcan, Ayşenur Yılmaz, Aliya İsmail, Zeynep Rümeysa Aydemir, Ece Uslu, Ru'aa Zeitoun, İman Hamidi, Shakiba Hosseini.

Sergi:
12-24 Şubat 2019