BİLGİ Endüstri Ürünleri Tasarımı “Gastronomide Tasarım” sergisinde

İstanbul Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü’nün 2017 yılı Bahar Dönemi ID 202 Tasarımda Çırak Olmak: Kapalıçarşı Stüdyo dersi kapsamında gerçekleştirilen “Sofra Topoğrafyaları” projesi ve sonuç işleri 2017 yılında Design Week Turkey’de sergilendikten sonra, 2018 Ocak ayında Köln’deki PASSAGEN tasarım kent etkinliklerinde Designers Fair alanında sergilenmişti. Şimdi yeni bir etkinliğin parçası olarak, Food & Travel dergisinin düzenlediği Gastroweekend kapsamındaki “Gastronomide Tasarım”da tekrar sergilenecektir.

Tarih: 16-17 Şubat 2019
Yer: Akaretler Sıraevler no:39

ID 202 Kapalıçarşı Stüdyosu:
Stüdyo Yürütücüleri: Aslı Kıyak İngin, Ayşenaz Toker, Berilsu Tarcan
Stüdyo Öğrencileri: Adem Sınağ, Adil Batuhan Kaşut, Alara Altınören, Ali Rıza Atakan Gür, Deniz Yıldırım, Dila Arık, Ece Kökçak, Elifnaz Pamukçu, Gizem Erbilgin,  Gözde Çubukcu, İrem Altunsu, Kunt Konuk, Lara Divriş, Polen Kenziman, Selin Öztürk, Sezin Çelebi

studio-kapalicarsi.tumblr.com
@studiokapalicarsi