güncelleme: yayınlama:

SpotLITE: Hasan Vatan

SpotLITE: Hasan Vatan

İstanbul Bilgi Üniversitesi Teknolojide Girişimcilik ve İnovasyon (LITE) Yüksek Lisans Programı tarafından düzenlenmektedir.
 
Konuşmacı: Hasan Vatan (Vatan Bilgisayar, Kurucu ve Genel Müdür)
Tarih: 20 Mart 2019
Saat: 19.00-21.00
Yer: ATÖLYE (Bomontiada) 

ATÖLYE ve BİLGİ işbirliğiyle;
İş dünyasının ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlanan ve 21. yüzyıl yetkinlikleri etrafında şekillenen "LITE: Öğrenme, İnovasyon, Teknoloji ve Girişimcilik" yüksek lisans programının etkinlik serisi SpotLITE: tek bir konuşmacıyı odağına alıyor, bu ay Vatan Bilgisayar'ın kurucusu ve genel müdürü Hasan Vatan'ı ağırlıyor.

Hasan Vatan, bilgisayar ile 1983 yılında, babasının oto yedek parça dükkanında çalışırken bir gün dükkana gelen bir bilgisayar satıcısı sayesinde tanıştı. İş defterleri tutmak konusunda bilgisayarın hayatını kolaylaştırdığını gören Vatan, çevresindeki iş yerlerini de bilgisayar almaya ikna etti ve o gün bilgisayar satmaya karar verdi. Vatan, 2002 yılında Cevizlibağ'da açtığı mağazasıyla teknoloji perakendeciliği sektöründe bir dönüm noktası yaşadı.

Hasan Vatan, bu kadar büyük bir teknoloji marketinin çok büyük bir sermaye koymadan nasıl açılabildiğini, 30 yılda 136 mağazaya uzanan başarı öyküsünü aktaracak.

Kayıt için: https://atolye.typeform.com/to/Xba77R