HighLITE: Derya İren

Açık Ders: Dijitalizasyon ve Endüstri 4.0

İstanbul Bilgi Üniversitesi Teknolojide Girişimcilik ve İnovasyon (LITE) Yüksek Lisans Programı tarafından düzenlenmektedir.

Konuşmacı: Derya İren (Siemens Türkiye Dijitalizasyon ve Endüstri 4.0 Pazarlama Yöneticisi )
Tarih: 7 Mart 2019
Saat: 19.00-21.00
Yer: santralistanbul Kampüsü, E4-112 (alt_lab)

ATÖLYE ve BİLGİ işbirliğiyle;
İş dünyasının ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlanan ve 21. yüzyıl yetkinlikleri etrafında şekillenen "LITE: Öğrenme, İnovasyon, Teknoloji ve Girişimcilik" yüksek lisans programının yeni etkinlik serisi HighLITE: ile LITE: derslerini herkesin katılımına açıyoruz. İstanbul’da Bilgi Üniversitesi santralistanbul kampüsünde yer alan inovasyon laboratuvarı alt_lab'de gerçekleşecek HighLITE:, İnsan ve Teknoloji başlıklı ders kapsamında Derya İren'i ağırlıyor.

Siemens Türkiye Dijitalizasyon ve Endüstri 4.0 Pazarlama Yöneticisi Derya İren, öğrencilere ve katılımcılara "Dijitalizasyon ve Endüstri 4.0" kapsamında kültürel dönüşüm, yetkinlikler, dijital dönüşüm süreci ve gelecekten bahsedecek.

Kayıt için: https://www.facebook.com/event...