güncelleme: yayınlama:

Festival 408

İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Programı ve Sahne Sanatları Alanı öğrencileri tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen “festival408”de katılımcılar, “festival408 çok normal!” temasıyla dokuz ayrı solo oyun ve performansın yanı sıra, sanatçılar tarafından düzenlenecek hareket ve dans atölyeleri, söyleşiler ve film gösterimleri ile unutulmaz bir festival deneyimi yaşayacak.

Tarih: 15-21 Nisan 2019
Yer: santralistanbul Kampüsü

Koreografiden prodüksiyona, oyun yazımından tanıtım ve pazarlamaya, her aşaması öğrenciler tarafından tasarlanan ve üretilen festivalin omurgasını solo performanslar oluşturacak. Her gün başka bir sıra dışı durumun “çok normal!” nidasıyla karşılandığı günümüz çelişkilerinden yola çıkan gösteriler; Buğra Can Şahin’in “Benimsin”, Buse Çetin’in “Bugün Yine Kendim Olamadım”, Burçin Aydınay’ın “Toz”, Doğanalp Dulkadir’in “Son Durak”, Eren Durşen’in “Geçen Gün Ordaydım”, Hakan Onat’ın “Kimse”, Meryem Dilara Şengül’ün “Hatırlıyorum”, Su Lara Aslan’ın “200 Derecede 25 Dakika”, Yusuf Burak Kurtoğlu’nun “Hiçbir Şey" adlı solo performanslarından oluşacak.

Sahne sanatlarına ilgi duyanların bire bir eğitimler alabileceği ve sanatçılar tarafından düzenlenecek hareket ve dans atölyeleri ise sınırlı sayıda katılıma açık olacak.

Atölyelere başvuru ve kayıt için: fest408@gmail.com

Görseller