Girişimcilik Oyunu

Girişimcilik 21. yüzyılda Farklılaşmak için Ne Kadar Uygun?

İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Fakültesi ile Finlit Partners işbirliğinde düzenlenmektedir.

Tarih: 19 Nisan 2019
Saat: 18.00-20.00
Yer: santralistanbul Kampüsü, ÇSM-402

Girişimcilik Oyunu; girişimcilik ve finansal okuryazarlık eğitimi ve yetkinliklerinin güçlendirilmesi amacıyla, Finlandiya’da kurulu Jyvaskyla Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından geliştirilen ve ticarileştirilen Team Academy kavramına dayanan eğitim programının mini simülasyonudur.

Team Academy metodolojisinin en önemli unsuru, katılımcılar ile başlangıçta kurulacak olan takımlardır. Takım halinde yürütülen çalışmalar ile katılımcılar, birlikte öğrenerek, çalışarak, fikir ve deneyim paylaşımlarını sağlar, en önemlisi birbirlerinden öğrenirler. Birlikte yürütülen çalışmalar ile gelecek iş hayatlarında önemli olacak iletişim yeteneklerini geliştirirler. Sunum becerileri, bu çalışmalar içinde önemli bir yer tutmaktadır. Çevreler arası işbirliği, problem kavrama ve çözebilme, etkili liderlik ve takım uyumunun sağlanması, korunması bu çalışmalarda geliştirilmesi hedeflenen özellikler arasındadır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın.

Başvuru ve Katılım Formu için tıklayın.

Başvuru Formu'nu doldurup ferhan.kaptan@finlitpartners.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Son başvuru tarihi: 12 Nisan 2019

Görseller