Türkiye'nin Depreminde 20. Yıl: Bellek, Yapılanma, Gelecek

Tarih: 6 Nisan 2019
Saat: 10.00-18.30
Yer: santraIistanbul Kampüsü, ÇSM 403-404

17 Ağustos ve 12 Kasım 1999 depremlerinin 20. yıl dönümünde, İstanbul Bilgi Üniversitesi Travma ve Afet Çalışmaları Uygulamalı Ruh Sağlığı Yüksek Lisans Programı ve Travma ve Afet Ruh Sağlığı Çalışmaları Derneği (TARDE)'nin yürütücülüğünde çeşitli etkinlikler yapılacaktır. Depremlerin 10.yılında “Türkiye'nin Afeti” adı ile Kocaeli'de gerçekleştirilmiş olan etkinlikler, beklenen İstanbul Depremi'nin de etkisiyle 20. yılında İstanbul'a taşınması fikrinden yola çıkılarak planlandı. Bu doğrultuda, ilki 6 Nisan’da olmak üzere, 15 Haziran ve 9 Kasım 2019 tarihlerinde sırasıyla “Geçmişi, Günceli ve Geleceği” tartışılacağı birer günlük üç çalıştay ve 23-24 Ağustos 2019’da ise iki günlük bir sempozyum gerçekleştirilecektir.

Kayıt ve ayrıntılı bilgi için: http://depremanma.com/

1. ÇALIŞTAY PROGRAMI

10.00-10.30       Kayıt

10.30-11.00       Açılış ve Tanışma