HighLITE: Onur Koç

Açık Ders: Yapay Zeka ve Endüstri

İstanbul Bilgi Üniversitesi Teknolojide Girişimcilik ve İnovasyon (LITE) Yüksek Lisans Programı tarafından düzenlenmektedir.

Konuşmacı: Onur Koç (Microsoft CTO)

Tarih: 18 Nisan 2019
Saat: 19.00-21.00
Yer: santralistanbul Kampüsü, E4-112 (alt_lab)

ATÖLYE ve BİLGİ işbirliğiyle; iş dünyasının ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlanan ve 21. yüzyıl yetkinlikleri etrafında şekillenen "LITE: Öğrenme, İnovasyon, Teknoloji ve Girişimcilik" Yüksek Lisans Programı'nın yeni etkinlik serisi HighLITE: ile LITE: derslerini herkesin katılımına açıyoruz.

İstanbul’da Bilgi Üniversitesi santralistanbul kampüsünde yer alan inovasyon laboratuvarı alt_lab'de gerçekleşecek HighLITE, Microsoft'un Baş Teknoloji Yöneticisi Onur Koç'u ağırlıyor.Onur Koç, 20'den fazla yıldır yazılım mühendisleri takımlarına liderlik yapıyor. Bulut servisleri, inovasyon ve bulut servis iş modelleri konusunda deneyimli Onur Koç aynı zamanda “Daha İyi Bir Dünya İçin AI” kitabının yazarı. HighLITE: kapsamında "Yapay Zeka ve Endüstri" başlıklı bir konuşma yapacak.

Kayıt için tıklayın.

Görseller