Emre Erdemoğlu BİLGİ'de

Tarih: 8 Mayıs 2014, Perşembe
Saat: 9.30-12.30
Yer: Dolapdere Kampüsü, 173-C

Üretmenin en büyük zenginliklerden biri olduğuna inançla birbirinden başarılı projelere imza atıp, Türkiye’nin önde gelen erkek firmalarında çalışmasının ardından kendi ekibiyle "Emre Erdemoğlu" markasını kurup çeşitli firmalara danışmanlık yapan moda tasarımcımız Emre Erdemoğlu, tasarımlarını ve deneyimlerini paylaşacağı sunumuyla İstanbul Bilgi Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü öğrencileriyle buluşacak.

Emre Erdemoğlu Kimdir?
Emre Erdemoğlu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarımı Bölümü'nden mezun oldu. Kariyerini yüksek lisans eğitimiyle sağlamlaştıran genç tasarımcı Haliç Üniversitesi'nde eğitim vermeye başladı. Birçok üniversitede seminer ve söyleşilere katıldı. İlk koleksiyonu "Sandık Lekesi" ile EİB Moda Tasarımı Yarışması'nda ikincilik ödülü aldı. Ulusal ve uluslararası birçok yarışmada ödüller alan Erdemoğlu, ilk defilesini İtalya'da gerçekleştirdi. Bir yandan Türkiye’nin önde gelen markalarına danışmanlık yaptı. Yurtiçi ve yurtdışında çeşitli fuar ve organizasyonlarda yer alan Erdemoğlu "Pitti Imagine Uomo" erkek moda fuarında son dört sezondur koleksiyonlarını sergilemektedir. 2009'da "Emre Erdemoğlu" markasını kuran ve çeşitli firmalara danışmanlık yapan Erdemoğlu, kendi adını taşıyan markasını "İstanbul Fashion Incube" bünyesinde satışa sunmaktadır. 2012 yılında İtalya'da dördüncü defilesini gerçekleştiren Emre Erdemoğlu son koleksiyonuyla "MOST CREATIVE COLLECTION" ödülüne layık görüldü.