Sağlıkta Gelecek Buluşması

BİLGİ Talent (eski adıyla Kariyer Merkezi) Yetenek Gelişimi Birimi tarafından düzenlenmektedir.

Tarih: 29 Nisan 2019, Pazartesi
Yer: Dolapdere Kampüsü

Sektöründe öncü hastane/kurumların katılımıyla gerçekleştirilecek olan Sağlıkta Gelecek Buluşması’nda, sağlık sektöründeki birçok kurumun stantlarının dışında, insan kaynakları profesyonellerinin katılımıyla yapılacak “İşe Alım Politikaları Semineri” yapılacak; bölümlerle ilgili workshoplar ve kariyerinde başarılı mezunlarımızın bir araya geleceği “Mezun Paneli” yer alacak.
Uluslararası fırsatların anlatılacağı, birçok hastanenin İnsan Kaynakları birimleri ile networking imkanı yaratılabilecek, staj ve iş fırsatları yakalanabilecek bu güne tüm BİLGİ öğrencileri davetlidir.

Stant Katılımcıları
• Acıbadem Grubu Hastaneleri
• Central Hospital
• Memorial Sağlık Grubu