Kültürel İncelemeler Öğrenci Konferansı – 2019

güncelleme: yayınlama:

11-12 Mayıs 2019 tarihlerinde İstanbul Bilgi Üniversitesi Kültürel İncelemeler Yüksek Lisans Programı Öğrencileri olarak “Kültürel İncelemelerde Sorunsallar: Özne ve İktidar” başlığında bir konferans düzenleyeceğiz. Konferansımız interdisipliner alanlarda çalışan lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine açıktır.

 

Neden bir konferans düzenleme gereği duyuyoruz?

Hali hazırda Türkiye’de çok fazla bilinmeyen multi disipliner yapılı bu gibi programların öğrencilerinin bir araya gelmesinin kıymetli bir girişim olacağı kanısındayız. Şu anda Türkiye’de bu gibi alanlarda çalışan öğrencilerin dijital veya basılı kaynaklar dışında olabildiğince kısıtlı olan iletişim problemlerine yılda bir kez dahi olsa yanıt verecek bir platformun sunulması oldukça önemli. Bu kapsamda 11-12 Mayıs 2019 tarihlerinde Santralİstanbul kampüsünde buluşuyoruz!

 

Nasıl başvurulur?

Konferansa sunum yapmak üzere başvuracak olanların en geç 25 Nisan 2019 tarihine kadar kultkonferans@bilgi.edu.tr adresine isim, okul, bölüm bilgilerinin yanı sıra; subject kısmına yazılacak olan KİK-Abstract referans koduyla maksimum 500 kelimelik özeti göndermeleri gerekmektedir.

Dinleyici olarak katılacak olanların da 1 Mayıs 2019 tarihine kadar aynı mail adresine KİK-D referans koduyla birlikte isim ve okul bilgilerini göndermelerini rica ederiz.

Görseller