BİLGİ Fizyoterapi ve Rehabilitasyon 10. Yıl Etkinlikleri

İstanbul Bilgi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 10. yaşını dolduruyor. Açıldığı günden itibaren toplum sağlığının gelişmesine katkı sağlayan bölüm, 10.yılını 10 etkinlikle kutlayacak. Akademisyenlerin ve özel sektörden profesyonellerin katılacağı etkinliklere tüm BİLGİ’liler davetlidir.

Seminer-3: A’dan Z’ye Lisans Bitirme Projesi
Konuşmacı:  Dr. Öğr. Üyesi Tomris Duymaz (İstanbul Bilgi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğr.Üyesi)
Tarih: 7 Ekim 2019, Pazartesi
Saat : 11.00-13.00
Yer: Dolapdere Kampüsü,315

TAMAMLANAN SEMİNERLER:

Seminer-2: “Skolyoz ve Rehabilitasyonu”
Konuşmacı: Prof. Dr. Yavuz Yakut (Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi)
Tarih: 30 Eylül 2019, Pazartesi
Saat: 11.00-13.00
Yer: Dolapdere Kampüsü, 315

Seminer-1: “Ötelerin Ötesinde Ne Var?”
Konuşmacı: Prof. Dr. Hülya Arıkan (Atılım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi)
Tarih: 23 Eylül 2019
Saat: 11.00-12.00