"BİLGİ Moda'yla Fark Yarat!" Atölye Çalışması

Tarih: 6-7 Ağustos 2012
Saat: 10:00-16:00
Yer: Dolapdere Kampüsü, Moda Tasarımı Bölümü 173 no'lu atölye

İstanbul Bilgi Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü "İstanbul Tasarım Bienali Akademik Programı" kapsamında moda tasarımı atölye çalışması düzenlemektedir.
Çalışmada katılımcılar eski kıyafetlerini, aksesuarlarını kullanarak yepyeni bir tasarım oluşturma fırsatı yakalayacaklar. Atölye çalışması moda tasarımcısı Aslı Jackson ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü öğretim üyeleri Prof. Ben (C) Fletcher ve Prof. Karen Jane Pine'ın yürütücülüğünde gerçekleştirilecektir.

Workshop uygulaması "İstanbul Tasarım Bienali Akademik Programı" kapsamında, ön çalışma niteliğindedir. Katılımcılar, atölye çalışması sona erdikten sonra da yaratıcılıklarını teşvik eden "Do Something Different" projesinde yer alacaklardır. Proje kapsamında öğrencilere SMS ve e-mail ile yaratıcılıklarını teşvik edici mesajlar iletilecek ve sistematik bir şekilde farklı tasarımlar oluşturmaları istenecektir. Katılımcıların ortaya çıkardığı tasarımlar profesyonel bir  jüri tarafından değerlendirilecek ve yeterli görülen tasarımlar Ekim-Aralık arasında "Tasarım Bienali Akademik Programı" çerçevesinde sergilenecektir.

Kontenjan sınırlıdır.
Atölye çalışmasına kayıt olabilmek için 0212 311 5118 'i arayabilir ya da ozlem.begen@bilgi.edu.tr adresine e-mail gönderebilirsiniz.

Atölye katılım ücreti olan 50 TL aşağıdaki hesap numarasına yatırılmalıdır. Ödeme açıklamasında mutlaka “Moda Tasarımı-Workshop” yazılmalıdır. (Ücreti ödemeden önce yukarıda verilen numarayı aramanız ya da e-mail göndererek kontenjanı kontrol etmeniz gerekmektedir.)

Banka: Garanti Bankası
Şube: Çağlayan