BİLGİTalent Sektör Buluşmaları: “Meet the Business”

İstanbul Bilgi Üniversitesi Küresel Yetenek Yönetim Merkezi (BİLGİTalent) tarafından 2019-2020 güz dönemi boyunca her Salı günü düzenlenecek etkinliklere tüm BİLGİ öğrencileri davetlidir.

BİLGİTalent Sektör Buluşmaları: “Meet the Business” BİLGİ öğrencilerine sektörün lider firmalarının insan kaynakları temsilcileri ile birebir görüşme fırsatı sunuyor. Bu buluşmalarla öğrenciler hem networking fırsatı elde edecek hem de iş veya staj için bir adım önde başlama şansı yakalayacaklar.

30 dakikalık  görüşmelerde firma ve sektör hakkında merak ettikleri tüm sorulara cevap bulabilir, hedefleri hakkında danışabilir, özgeçmişlerinde öne çıkartmak istedikleri konularla ilgili uzman görüşü alabilir, mülakat provasına dahil olabilir, hatta mevcut iş/staj fırsatlarına başvurabilirler.

Tarih: 22 Ekim 2019, Salı
Yer: santralistanbul Kampüsü, ÇSM-Z102
Konuk: Seda Kavak (LC Waikiki, İnsan Kaynakları Uzmanı)

Kayıt olmak için: http://bit.ly/2l25zT3

Kayıt olmak için adımlar:
talent.bilgi.edu.tr Öğrenci Girişi butonundan etkinlikler sekmesine tıklamak
• “Meet the Business” etkinliğini seçmek
• Görüşme saati için uygun olan zamanı işaretlemek (etkinlikte slot seçilmeli)
• Görüşme konusunu firmaya iletebilmek için etkinlik sekmesinin içinde yönlendirilmiş anketi cevaplamak

Not: Öğrencilerin görüşmeye gelirken CV’lerini yanında getirmeleri; yoksa CV hazırlama konusunda BİLGİTalent’tan destek almaları önerilir.
#geleceginicinyolacık

TAMAMLANAN SEMİNERLER:

Tarih: 1 Ekim 2019, Salı
Konuklar:
İlke Kılıç (Eczacıbaşı Holding, Talent Acquisition and Employer Branding Manager)
Sedef İşler (Eczacıbaşı Holding, Human Resources Associate Supervisor)

Tarih: 8 Ekim 2019, Salı
Yer: santralistanbul Kampüsü, ÇSM-Z102
Konuk: Beyza Altınok (HSBC, Kıdemli İnsan Kaynakları Uzmanı)

Tarih: 15 Ekim 2019, Salı
Yer: santralistanbul Kampüsü, ÇSM-Z102
Konuk: Burak Kara (SNI Technology, İnsan Kaynakları Müdürü)