Trenkwalder ile Almanya'da İş Fırsatları Tanıtım Atölyeleri

Konuşmacı: Alper Şahin (Uluslararası İşe Alım Müdürü)

İstanbul Bilgi Üniversitesi ile 17 ülkede faaliyet gösteren işe alım danışmanlığı firması Trenkwalder arasında yapılan anlaşmayla, BİLGİ öğrencileri ve mezunları Almanya’da tam zamanlı iş imkânlarından yararlanabilecekler.

• B2 seviyesinde Almanca dil bilgisi olan BİLGİ son sınıf öğrencileri ya da mezunları programa başvurarak tam zamanlı iş imkânlarından doğrudan yararlanabilirler.
  • Trenkwalder’ın dil seviye tespit sınavına katılarak Almanca seviyesini öğrenebilir; dil düzeyi B2 seviyesinden düşük olanlar, program kapsamında Papagei dil programına katılarak dilini geliştirebilirler. Papagei dil programından indirimli olarak faydalanabilir, Almanya’da bir işe yerleştirilme ve deneme süresinin ardından çalışmaya devam etme durumunda dil eğitimi için ödenen ücret iade alabilirler.

Tarih / Saat / Yer: *
7 Ekim 2019 / 16.00-17.00 / Dolapdere Kampüsü, Sinema Salonu
8 Ekim 2019 / 16.00-17.00 / Kuştepe Kampüsü, A-320

* Daha önce 2 Ekim'de  santralistanbul Kampüsü'nde yapılacağı duyurulan atölye, konuşmacının rahatsızlığı nedeniyle iptal edilmiştir.

Görseller