"Sihirli Sayı: 86.400" Yetkinlik Gelişimi Sertifika Programı

İstanbul Bilgi Üniversitesi Küresel Yetenek Yönetim Merkezi (BİLGİTalent) tarafından düzenlenmektedir.

Tarih: 3-10-24 Ekim 2019
Saat: 17.30-19.30
Yer: santralistanbul Kampüsü, E2-213

“Hepimizin uğuruna inandığı şeyler vardır, bizim için sihirli olduğunu fark etmediğimiz bir sayımız da. Bu eğitimin sihirli sayısı 86.400, siz bu eğitime katılarak kendi uğurlu sayınızı fark etmek ister misiniz?Peki ya her sabah 86.400₺ ile güne başlasanız, bu parayı nasıl harcarsınız?  Aslında hepimiz güne eşit başlıyoruz ama günün getirdiklerini eşit mi kullanıyoruz? Farklı disiplinlerden bakışlarının yer alacağı, farkındalıklarla dolu bu eğitimde siz de kendinize yeni bir pencere açmak için yerinizi almayı unutmayın!”

3 hafta sürecek olan programın 2 haftasına katılan öğrencilerimize sertifika verilecektir.

Eğitimciler:
Erhan Makas (Sanovel İlaç Eğitim ve Geliştirme Yöneticisi)
İpek İber (BİLGİTalent Yetenek Gelişimi Birimi Uzman Yardımcısı / BİLGİ Psikoloji Mezunu)
Feray Ramis (BİLGİTalent Sektörel İlişkiler ve Yetenek Gelişim Sorumlusu)

Program:

1.Hafta / 3 Ekim 2019